Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Spy

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem kilka filmików, ale one są stare... Idą normalnie, a ludzie ich nie rozpoznają... Teraz to jest bardzo trudne. Na respie przemieniam się w inżyniera idę do momentu, gdzie nie ma wrogów. Następnie staje się niewidzialny i gdy wejdę na linię wroga, kaput -,-

Opublikowano

Camp, jak teren będzie czysty klikasz prawy na niewidzialność potem jeszcze raz prawy jak jesteś przy wrogu i wbijasz nóż w plecy...

Moja taktyka :D

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Natomiast ja kampie sie tam gdzie zaraz mają przyjść wrogowie (mam peleryne nożownika) gdy już bede za nimi wyłączam niewidzialność dźgam wszystkich i znikam oraz udaje się w bezpieczne miejsce czekając na kolejne ofiary

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Szpiegiem najlepiej eliminuje się inżynierów. Musisz tylko poczekać, aż inżynier zostanie sam przy działku (jak zauważysz pyro uciekaj) no i tu są dwie taktyki: Sapujesz, a gdy inżynier już dobiegnie i zacznie naprawiać to go w plecy lub ciach naprawiającego inżyniera i szybko sapujesz. Do tego drugiego przydatny jest refleks lub Ostateczna Nagroda, ponieważ działko może Cię szybko odepchnąć i zabić.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Ja osobiście na pelerynie nożownika skradam się do snajperów, inżynierów i grubasów z medykami i ich zabijam...

Dostałeś sporo cennych rad...myślę, że Ci wystarczą...zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...